La revista Muntanya a la II edició del Saló de Senderisme Trek&Walk

La segona edició del Saló de Senderisme Trek&Walk, que se celebrà de l’11 al 13 de novembre passat al reciente firal de la Farga de l’Hospitalet, va obrir les portes amb gairebé una vintena d’expositors relacionats amb el senderisme, el trekking i el turisme de muntanya, així com també amb la presència d’institucions (Diputació de Barcelona, Pirineus, etc.); fins i tot amb estands de clubs i mitjans, com el Centre Excursionista de Catalunya i la revista Muntanya.

Lobjectiu del saló era presentar ofertes de senderisme per motivar la gent a fer esport i conèixer el paisatge no només de Catalunya, sinó de tot el món, en un ampli ventall d’ofertes per caminar per la muntanya. En aquesta edició es van obrir noves rutes per promoure les caminades urbanes, i també en l’entorn professional. Amb el nom d’Ofiwalk es va presentar una tendència prou practicada als Estats Units: un nou mètode que transforma la taula habitual de l’oficina en un escriptori adaptat a una cinta de córrer.

A part d’això, es van realitzar presentacions i conferències sobre les diverses ofertes de turisme outdoor i excursionisme o viatges de natura que presentaven els mateixos expositors. El Centre Excursionista de Catalunya  va fer una presentació del nostre club com a entitat capdavantera en els esports de muntanya en presentar el seu ventall d’activitats adreçades a tots els muntanyencs i el públic general des del punt de vista de l’experiència i la formació.

Més info: Trek&Walk

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s