Avançament Muntanya · març 2012

El primer número de 2012

  1. Travessant l’arxipèlag de Cap Verd. Un interessant reportatge sobre sis itineraris excursionistes que es poden fer a les illes de Cap Verd, un indret ideal per gaudir de la muntanya en qualsevol època de l’any.
  2. L’esquí nòrdic a Catalunya. Aquest article ens manifesta els avantatges de practicar l’esquí nòrdic, sobretot a casa nostra, per gaudir de l’espectacle del bosc hivernal mentre llisquem damunt la neu.
  3. Sector d’escalada la Cova de l’Ós a Montserrat. Un nou treball d’esforç i constància dels escaladors del CADE ens descobreix noves obertures de vies en el sector de la cova de l’Ós de Montserrat.
  4. El secret dels canyons de l’Ebre. La part nord de la muntanya burgalesa ens convida a trescar pels passos i engorjats que l’Ebre forma en aquesta zona especialment singular d’Espanya.
  5. L’exili de la Mare de deu de Núria (1936-1941). El relat curiós i sorprenent d’un viatge excepcional per la muntanya des del Pirineu fins a Suïssa, amb l’objectiu de salvaguardar la marededéu de Núria, just en esclatar la guerra civil de 1936.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s