Neix l’iQUIOSC.cat, el quiosc digital català de revistes i premsa

El passat 10 d’abril les associacions APPEC, ACPC i ACPG van posar en marxa el primer gran quiosc de premsa i revistes digitals. Aquesta nova plataforma va arrencar amb unes 150 publicacions entre revistes, premsa comarcal, gratuïts i diaris. iQUIOSC.cat és consultable via navegador www.iquiosc.cat i té les seves aplicacions per iPad i iPhone.

La plataforma permet que mitjans temàtics, diaris i premsa gratuïta i comarcal es puguin adaptar a les noves maneres de consumir dels lectors, però també a un nou model de negoci. Té per objectiu posar a l’abast dels lectors diaris i revistes sota una única plataforma per contribuir a la seva promoció i possibilitar-ne la comercialització. A banda dels números actuals, la plataforma incorporarà tota l’hemeroteca dels mitjans presents, a més de publicacions institucionals i d’universitats.

A l’iQUIOSC.cat, que disposa de l’aplicació gratuïta per a dispositius Apple (per a Android n’hi haurà més endavant), els usuaris poden adquirir exemplars individuals o subscriure-s’hi, excepte de les publicacions gratuïtes, que es podran descarregar directament. La plataforma permet cercar capçaleres per temàtica, tipus i territori.

La revista Muntanya gestiona els seus continguts a la plataforma des d’una àrea privada, on anirem administrant les nostres publicacions actuals d’una manera autònoma. Podeu veure la pàgina d’accés a http://beta.iquiosc.cat/muntanya/. Totes aquelles persones que no siguin subscriptors de Muntanya o socis del CEC, poden adquirir la revista al preu de 2,69 € (9,90 € la subscripció de 4 números).

 

One thought on “Neix l’iQUIOSC.cat, el quiosc digital català de revistes i premsa”

 1. Hola,

  Des de la Universitat de Girona hem muntat un curs en línia de viatges i cuina a l’Edat Mitjana. Aniria molt bé que, si la iniciativa us sembla interessant, en féssiu promoció a la vostra plana web. Us passo l’enllaç a un article de presentació de la revsita publicat a “El Núvol”

  http://www.nuvol.com/noticies/un-passeig-gastronomic-i-en-linia-per-leuropa-i-la-mediterrania-medievals/

  Cordialment,

  Xavier Renedo

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s