Tot a punt pel 38è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Del 5 al 8 de desembre se celebrarà a Berga la 38a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans, enguany sota l’organització del Centre Excursionista de Catalunya. Excursions, visites culturals, conferències i actes diversos aplegaran excursionistes d’arreu dels Països Catalans durant tres dies a la capital del Berguedà.

Trobareu el programa dels actes i tota la informació de l’aplec al web del CEC o bé clicant aquí. A hores d’ara, encara queden disponibles 649 places. Podeu inscriure-us personalment al CEC (Paradís, 12, Barcelona), per telèfon, trucant de dilluns a divendres al 933 152 311 o a través del lloc web.

Aquesta és una imatge del pòster que serveix d’emblema de l’aplec:

38APLEC-Cartell_A3_baixa

La simbologia del Pi de les Tres Branques, en una fotografia feta l’any 1905 per Cèsar August Torras, quan l’abre encara era viu i esplendorós, lliga perfectament amb Berga, però també amb el Tricentenari, amb el nacionalisme català i la celebració d’aplecs excursionistes. En un apunt del blog de Ferran Alexandri s’explica comes va fer aquest pòster.

One thought on “Tot a punt pel 38è Aplec Excursionista dels Països Catalans”

  1. En aquest Aplec i concretament en l’acte de Berga, vaig donar-hi una conferència, que vaig donar-vos per escrit, perquè vareu dir-me que la publicariau a la revista Montanya. No he tingut cap més noticia vostra. No crec que s’hagi publicat i no em dol pas, però crec que em mereixia alguna informació de la vostra part.
    Josep Noguera. Doctor en Història Contemporània. U. B.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s