Participació de la revista Muntanya a l’atb_experience (Àustria 2015)

L’Oficina de Turisme Nacional d’Àustria (ANTO) va convidar a més de 200 experts en turisme de 28 països diferents a l’atb_experience 2015, que se celebrà a la petita població de muntanya de Kals am Grossglokner, ubicada al Parc Nacional Hohe Tauern, entre el 28 de juny  i l’1 de juliol.

Amb el tema “Nature Reloaded”, el segon atb_experience va desenvolupar diverses activitats relacionades amb el turisme de muntanya. Un programa de tres dies va afavorir un gran nombre d’oportunitats per a converses, debats i diàlegs als voltants del parc nacional Hohe Tauern. Posteriorment, els convidats internacionals van continuar el seu viatge cap a les províncies federals per a una exploració en profunditat de les “best of_experiences”.

20155463b

Amb el tema “Natura Reloaded” l’ atb_experience es va centrar en aspectes relacionats amb l’evolució de la societat actual. “En un món globalitzat, connectat i digitalitzat, la gent té un fort desig de natura”, va comentar Petra Stolba, directora de l’ANTO, en el seu discurs de benvinguda.

El programa ofert a uns 100 operadors turístics internacionals, líders d’opinió i periodistes d’un total de 28 nacions, va possibilitar múltiples oportunitats d’intercanviar informació i compartir-la amb uns 100 amfitrions austríacs. Posteriorment, després dels impulsos teòrics, els participants van tenir l’oportunitat de participar en diverses exploracions a l’aire lliure, en els anomenats “outdoor_experiences”, en les províncies de Caríntia, Salzburg i el Tirol.

Bildunterschrift
Bildunterschrift

Poc després de l’esdeveniment, els organitzadors van elaborar una primera conclusió positiva. Totes les experiències compartides es van prendre amb un gran entusiasme entre tots els participants. Amb aquest esdeveniment, juntament amb les organitzacions turístiques provincials de Tirol, Salzburg i Caríntia, es va assolir l’objectiu amb èxit,  segons diu Petra Stolba en la seva conclusió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s