El futur de les revistes de muntanya

fv-027

El passat diumenge 13 de novembre es va celebrar una taula rodona a la Fira de Muntanya de Vic en la qual es va parlar del futur de les revistes dedicades als esports de muntanya i a l’excursionisme.

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de la revista Vèrtex, la Redacció d’aquest mitjà va organitzar una taula ronona dins del recinte de la Fira de Muntanya de Vic 2016 per debatre el moment actual en què es troben les revistes d’aquest sector.

La taula va estar moderada per Jordi Gil, director i presentador del Temps de neu de TV3, i va comptar amb la presència de Germà Capdevila, president de l’APPEC; Xavier Maduell, per la revista Vèrtex; Eliseu T. Climent, per Trail; Lluís Catasís, per Excursionisme; Ferran Alexandri, per Muntanya i Joan Raventós, per Talaia.

En aquest debat improvisat, les diferents capçaleres van trobar punts en comú, com ara el paper que juguen les publicacions especialitzades en muntanya, i també sobre el dilema candent de les edicions en paper i digital de les publicacions.

Carles Albesa, especialista en cultura excursionista i primer director de Vèrtex va intervenir en aquesta taula rodona a través d’una gravació de vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s