Número especial de la revista Muntanya

m918

Amb motiu de la celebració del 140è aniversari del Centre Excursionista de Catalunya, la Junta Directiva va decidir encarregar a la Redacció de la revista Muntanya l’edició d’un número especial que recull la història dels darrers vint anys del Centre.

Aquesta portada és un fotomuntatge que va il·lustrar la campanya del 2010 “Vine al CEC”, on es fusionen una visió dels Alps (travessa Midi-Plan) i el portal d’entrada de la seu del CEC, al carrer del Paradís 10.

L’edició d’aquest monogràfic, que correspons al nº 918, es presentarà oficialment en el marc dels actes commemoratius que es duran a terme el proper dissabte 26 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella DAMM de Barcelona.

esp_140_8

El treball que encapçala aquest número especial és un resum dels darrers vint anys, corresponent a la cinquena època (1997-2017) del Centre, a cura de David Mengual, soci de l’entitat i membre del Consell de redacció, on s’aplega tota la informació disponible d’aquest període.

El sumari segueix amb una recull d’articles de repàs de les principals activitats esportives i culturals del Centre, com l’escalada, l’espeleologia, el ral·li d’esquí de muntanya del CEC o el cinema de muntanya, a més d’una entrevista als presidents que han conduït el Centre en els darrers temps: Conrad Blanch, Enric Nosàs i Josep Manel Puente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s